Metosin
Meille töihin?

#Meille töihin?

#Sinä

Saatat olla kokenut ohjelmistoarkkitehti, jolla on vuosien kokemus alalta ja etsit uusia haasteita. Olet hyvä työssäsi ja pidät huolen siitä, että tiimi rakentaa kauniita ja käytännöllisiä järjestelmiä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työskentelet sujuvasti funktionaalisten ohjelmointikielten kanssa ja olet innokas oppimaan uutta.

Voit yhtä lailla olla nuori ja innokas ohjelmoija. Olet kiinnostunut web- ja mobiilikehityksestä sekä funktionaalisesta ohjelmoinnista, erityisesti Clojure & ClojureScript -kielillä.

#Metosin

Metosin on matala ja läpinäkyvä organisaatio ilman pomoja tai byrokratiaa. Pidämme uusien asioiden opiskelusta (ja oluen juonnista) yhdessä ja haalimme siistiä uutta roinaa ja tekniikkaa millä leikkiä. Osallistumme vuosittain kansainvälisiin konferensseihin oppiaksemme uusia asioita.

Avoin lähdekoodi on lähellä sydäntämme. Olemme julkaisseet useita kirjastojamme ja osallistumme aktiivisesti muiden luomien kirjastojen kehittämiseen. Järjestämme yhteisötapahtumia ja konferesseja, tarjoamme koulutuksia, pidämme techtalkeja, sekä sponsoreimme ja puhumme niin paikallisissa kuin kansainvälisissä konferensseissa.

Tavoitteenamme on tarjota kaikille:

Avoin paikka: Kokenut ohjelmistosuunnittelija (TRE/HKI)

Haemme kasvavaan toimintaamme kokenutta/johtavaa ohjelmistosuunnittelijaa. Sinulla on kokemusta useista eri teknologioista ja hallitset ketterän asiakaslähtöisen ohjelmistokehityksen. Tarvittaessa pystyt ottamaan projektista vastuun. Vaikka arvostamme kokemustasi funktionaalisesta ohjelmoinnista (esim. Clojure/Script, Scala, PureScript, Haskell), tärkeintä meille on että olet hyvä tyyppi ja sinulla on halu oppia ja kehittyä. Tulet toimimaan tiimissä meidän ja asiakkaidemme kanssa vaihtelevissa projekteissa. Ota yhteyttä osoitteeseen join@metosin.fi, niin sovitaan tapaamisesta.

#Avoin hakemus

Jos luulet että Metosin voisi olla uusi kotisi, älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteessa join@metosin.fi. Palaamme asiaan muutaman päivän sisällä.