Metosin

#Clojure Bootcamp

#Koulutus

Clojure Bootcamp on kaksipäiväinen Clojure-ohjelmointikoulutus, jonka tarkoituksena on opettaa Clojure–kielen perusteet käytännönläheisin esimerkein. Osallistujat toteuttavat koulutuksen aikana full-stack web-ohjelman, jossa on mukana käyttöliittymä, palvelin ja tietokanta. Lopuksi ohjelma viedään ajoon Heroku-palveluun.

Koulutus tapahtuu suomeksi tai englanniksi ja materiaalit ovat englanniksi.

#Kenelle?

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka osaavat jo ohjelmoida jollakin ohjelmointikielellä sujuvasti. Java tai JavaScript –kielen tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Koska tehokkain tapa oppia uusi ohjelmointikieli on ohjelmoida itse, koulutus toteutetaan pääasiallisesti suorittamalla ohjelmointiharjoituksia omalla tietokoneella.

#Sisältö

#Kouluttaja

Pääkouluttajana toimii Jarppe Länsiö, jolla on yli 20 vuoden kokemus ohjelmoinnista. Ensiasekeleensa Clojurella hän on ottanut jo vuonna 2008. Jarppe on paitsi arvostettu kouluttaja, myös kansainvälisesti tunnettu esiintyjä ja puhuja Clojure–piireissä.

#Hinta

Koulutuspäivän hinta on 3000€ + alv. Hinta sisältää koulutuksen 6-8 hengelle, sähköisen koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun.