Metosin

Johtotieto

Johtotieto Oy on Suomen valtion omistama sijaintitieto- ja näytönvarauspalvelujen tuottaja. Yritys käsittelee vuosittain satoja­tuhansia tapahtumia, joissa maanrakennusyritykset, kunnat, kaivajat, suunnittelijat ja viranomaiset tiedustelevat johtojen sijaintitietoja.

Mitä tehty?

Metosinin kanssa on rakennettu reaaliaikainen rajapinta, jossa urakoitsijoiden toiminnanohjausjärjestelmiin ja sitä kautta kentälle viedään karttanäkymä, jossa on tarvittava tieto maanalaisesta infrastruktuurista. Takaisin päin näkyy, kuka tekee, missä ja miten työ etenee. Sähköpostit ja liitetiedostot on voitu unohtaa. Järjestelmää ja sen tukitoimintoja kehitetään jatkuvasti.

Miksi Metosin?

Toimimme infra-alalla, joten etsimme pitkäjänteistä ja turvallista kumppania. Metosin täytti vaatimukset. Heillä on innovatiivinen ote, näkemys asiakkaan busineksesta ja ovat myös aktiivisia sen kehittämisessä.

Isoilla ohjelmistotaloilla on paljon erilaisia asiantuntijoita. Toisaalta tekijöiden ja asiakkaan välissä on päällikkötaso ja aikataulut venyvät. Välillä auton tilattuaan saa mopoauton – tai toisinpäin. Metosinin järjestelmä on rakennettu helposti muokattavaksi ja muutosten tekeminen on nopeaa. Työote on sellainen, kuin tekisivät itselleen.

Petri Nuutinen
Toimitusjohtaja